At få sit produkt CE-mærket kan være en uoverskuelig proces

In Nyheder by Niels Juul

Homatic Engineering arrangerer løbende informationsaftener i samarbejde med forskellige partnere. Sidst med Væksthus Midtjylland om emnet CE-mærkning.

En af de 15 virksomheder som deltog var WildDetect. De udvikler et elektronisk fugleskræmsel BirdAlert, som bl.a. med lyd skræmmer fugle væk fra områder de ikke er ønsket. Samtidig er det en enhed som kan fjernovervåges og konfigureres efter behov.

”Vores produkt er meget nyskabende i markedet og det er uoverskueligt at finde ud af præcis hvilke direktiver og standarder som det skal overholde”, fortæller Produktchef Andreas Nørgaard Christensen fra WildDetect . Han fortsætter: ”Informationsmødet og efterfølgende 1 times gratis rådgivning gav os et meget bedre indblik i kravene for EMC, LVD og RED”

Homatic Engineering tilbyder forskellige ydelser inden for CE-mærkning og test. Er du i tvivl om dit produkt overholder kravene til CE-mærkning, giv os en opringning – vi tilbyder 1 times gratis CE-rådgivningsmøde på vores adresse af dit produkt, tekniske dossier og testrapporter, og giver under mødet en vurdering af, om det er tilstrækkeligt eller om noget bør undersøges nærmere.