Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Bliv konsulent

Livet som konsulent i Homatic

Er du selvstændig freelance konsulent, som kunne tænke sig at blive en del af et større set-up? Blandt andet med et attraktivt program, mulighed for at indgå i større projekter samt få adgang til virksomheder du måske ikke selv kan skabe åbningen til? Så lad os høre fra dig.

Vi kan altid bruge dig såfremt du:

  • Skiller dig positivt ud blandt mængden inden for dit fagområde
  • Trives med en, til tider, hektisk arbejdsdag
  • Ønsker at blive en del af en dynamisk virksomhed
  • Høj grad af mobilitet
  • Sympatisk og tillidsvækkende person
  • Mange års erfaring med udviklingsarbejde – gerne i en konsulentrolle
  • Kan være seriøs, når det kræves og sjov når der er plads

Vi reducerer administrationen og tager os af det opsøgende salg. Du får udfordrende opgaver hos spændende kunder og får mulighed for at opnå bonus, når du kommer med yderligere opgaver. Vi lytter til dine personlige ønsker og hjælper med at sikre kontinuitet i arbejdet.

Når du tilmelder dig som freelancer hos Homatic, får du automatisk tilsendt de åbne opgaver vi har, som matcher din profil og kompetencer. Du får således hurtig mulighed for at byde ind på opgaver. Når dine igangværende opgaver nærmer sig afslutningen, aktiverer vi vores salgsstyrke og finder din næste opgave. Alt sammen uden omkostninger for dig.

Så har du lyst til at være en del af et fleksibelt og kvalitetsbevidst team med fokus på at skabe værdi for kunderne, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.