Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Homatic Engineering A/S behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig. Oplysningerne bruges primært til at spore, hvilke steder på vores site, du besøger. Vi deler også oplysninger om dit besøg med Google gennem Google Analytics, som vi bruger til statistik og med Facebook til at måle besøgende i forbindelse med eventuelle Facebook annonceringer.

Visse steder på hjemmeside har du mulighed for selv at indtaste oplysninger. Det kan være, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender os en jobansøgning. I kraft af at du selv indtaster disse oplysninger, behandler vi dem med dit samtykke.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig som bruger eller øvrig brug af services.

 

Homatic Engineering A/S indsamling og behandling af personoplysninger

Du kan som regel tilgå hjemmesiden uden at fortælle, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Homatic Engineering A/S har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse.

Det primære område, hvor vi indsamler oplysninger er vores rekrutteringsportal. Hvis du benytter dig af denne, kommer vi i besiddelse af de oplysninger du indtaster.

Homatic Engineering A/S indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med oprettelse i vores rekrutteringsportal
  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev
  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med, at du kommenterer på et indlæg
  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med en klage eller feedback
  • Personoplysninger du opgiver via hjemmesiden eller på anden måde

Homatic Engineering A/S indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger (f.eks. navn, e-mail eller telefonnummer). Homatic Engineering A/S indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om de besøgende.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til tre overordnede formål:

  • Generel statistik om adfærd på sitet, så vi bedre kan tilpasse indholdet på hjemmesiden
  • Gemme dine oplysninger, så du fremadrettet kan få adgang til information og nyhedsbrev, eller de dele af hjemmesiden, der kræver login
  • For at tage dig i betragtning til en evt. ansættelse

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgvningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn, alderssegment m. v. videregives til tredjeparter i det omgang disse oplysninger er kendt. Hvilke tredjeparter, der refereres til, kan du se i afsnittet om ”Cookies” i næste afsnit.

Personoplysninger afgivet på dette website videregives til:

  • Homatic Engineering A/S interne afdelinger
  • Misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for Homatic Engineering A/S

For at kunne videreudvikle og forbedre websitet fører Homatic Engineering A/S statistik over, hvordan de besøgende anvender sitet. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere besøgende anvender mest

Homatic Engineering A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics – http://www.google.com/privacy.html

 

Opbevaring af personoplysninger

De indsamlede personoplysninger opbevares på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på Homatic Engineering A/S vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

 

Cookies
Brug af cookies

Ud over de personoplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, oprettelse i vores rekrutteringsportal samt andre tjenester, anvender Homatic Engineering A/S cookies.

 

Hvad er cookies?

”Cookies” er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil, tablet eller tilsvarende. Cookies identificerer ikke dig som bruger, men derimod dit brug af hjemmesiden. Formålet med cookies er derfor at genkende din navigering på hjemmesiden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette evt. annoncer. Cookies er ikke et program og kan ikke indeholde skadelig kode som eksempelvis virus.

Cookies er nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere, og de hjælper Homatic Engineering A/S til at kunne optimere og tilpasse hjemmesien til dine behov og interesser.

 

Homatic Enginerring A/S bruger følgende cookies:
Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af hjememsiden. De bruges eksempelvis til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

 

Preference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af hjemmesiden, og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

 

homatic.dk placerer cookies på din computer fra følgende tredjeparter:
  • Google (Google Analytics)
  • Doubleclick.net (Google Adwords)
  • Hotjar
  • Facebook.com

 

Google Analytics cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af hjemmesiden, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med følgende værktøj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Sådan sletter du dine cookies

Hvis du ikke ønsker, at Homatic Engineering A/S sætter cookies på din enhed, kan du slette eller blokere cookies. Se her hvordan: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Vær opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at:

  • Hjemmesiden ikke fungerer optimalt
  • Der vil være indhold som du ikke kan få adgang til

 

Brug af Homatic Engineering A/S rekrutteringsportal

Når du udfylder dit fulde navn og e-mailadresse for derefter at trykke send, kommer Homatic Engineering A/S i besiddelse af dine oplysninger.

Formålet med indsamlingen af disse oplysninger, samt alle oplysninger du indtaster eller uploader i systemet, er at behandle din ansøgning. Hvis vi ikke indgår en kontrakt med dig i første omgang, kan vi finde på at bede om dit samtykke til at gemme dine oplysninger i yderligere 6 måneder.

De oplysninger du deler med os, vil blive set af et begrænset antal medarbejdere, herunder HR-medarbejdere samt eventuelle rekrutterende ledere.

Desuden vil oplysningerne ligge i vores IT-system, som hostes af en tredjepart. Denne tredjepart er ved kontrakt forpligtet til kun at behandle (opbevare) oplysningerne til vores formål.

Vi ansætter løbende og bruger vores interne CV-bank inden vi slår et nyt stillingsopslag op. Hvis du ikke går videre i ansættelsesforløbet, vil vi derfor gerne have lov til at beholde dine oplysninger.

Vi beholder dine oplysninger i 6 måneder. Herefter vil du modtage en e-mail, hvor du kan give os et nyt samtykke eller trække dit samtykke tilbage.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage ved at sende os en email på: [email protected]

 

Rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Desuden kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske på telefon 87 64 11 00 eller på [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du også tage kontakt til Datatilsynet.

Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.