Homatic får Børsens Gazelle-pris

Homatic får Børsens Gazelle-pris

Hvert år hylder Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder i Danmark med Gazelle-prisen. I 2023 blev Homatic en del af det eksklusive selskab på under 1 pct. af danske virksomheder, der lever op til gazelleprisens kriterier.

Homatic modtog Gazelle-prisen for at have præsteret en vækst på 228,8 pct. over de seneste fire år.

“Vi er meget stolte og ydmyge over at modtage denne anerkendelse. Fortjenesten tilskriver vi alle vores dygtige konsulenter og trofaste kunder. Uden dem var det ikke lykkedes,” siger CEO hos Homatic Thorvald Horup.

Thorvald Horup stiftede Homatic som et ingeniør- og udviklingshus med speciale i hardware- og softwareudvikling, men kunne i 2017 se potentialet i at omdanne huset til et specialiseret konsulenthus med både faste og freelance konsulenter:

“Vi bærer en dyb faglighed ind i vores arbejde med at finde den rette konsulent og gør en dyd ud af at forstå vores kunders forretning, kultur og problemstillinger,” fortæller Thorvald Horup.

Del:

Flere nyheder

Homatic får Børsens Gazelle-pris

Hvert år hylder Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder i Danmark med Gazelle-prisen. I 2023 blev Homatic en del af det eksklusive selskab på under 1 pct. af danske virksomheder, der indfrier prisens kriterier.

Flere job

Homatic søger en salgsingeniør

Har du en baggrund som maskiningeniør og har du lyst til at matche konsulenter med store, danske teknologivirksomheder? Så er det måske dig, vi mangler i salgsteamet!

Mangler du en softwarekonsulent?

En af vores dygtige softwarekonsulenter er snart klar til at tage fat på nye opgaver. Leder du efter en erfaren ingeniør inden for nye teknologier som GO/Go-lang?

Kontakt os

Mød holdet

Kontakt os hos Homatic

Niels Juul
CTO

Tlf: +45 5070 9594
Email: [email protected]
Jens Arendt
Konsulentchef, Sydjylland og Fyn

Tlf: +45 2054 5451
Email: [email protected]
Søren Ditlev
CCO

Tlf: +45 2722 2160
Email: [email protected]