Embedded Software

Vi brænder for at udvikle software – og har mangeårig erfaring. Den embeddede software er en af hjørnestenene i de innovative løsninger og der stilles naturligt store krav til kvaliteten og funktionaliteten.

 
 

Cloud & Desktop Software

Vi udvikler digitale løsninger – enten som selvstændige desktopprodukter som f.eks. testprogrammer eller cloud-baserede løsninger til services eller IoT services. Vi tilbyder on-site support og rådgivning.

Elektronik & PCB layout

Homatic Engineering udvikler alle former for hardware og avanceret elektronik i forbindelse med embeddede løsninger. Nogle gange en komplet løsning, andre gange en del af en større konstruktion.

 
 

Mekanik

Mekanik er ikke bare mekanik. Vores konsulenter har både erfaring i apparatudvikling og moulding tools med fokus på design, enkelthed og produktionsvenlighed, og erfaring i konstruktion af maskindele samt større konstruktioner.

IoT

Homatic Engineering stor erfaring inden for IoT. Vi har bla. udviklet home automation løsninger med Apple Homekit som teknologi. Implementeret sensorløsninger med LoRa og LoRaWan som er en langtrækkende strømbesparende trådløs teknologi med mange anvendelsesmuligheder.

 
 

Automation

Vi benytter forskellige PLC fabrikater og kan programmere i gængse standardsprog. Innovation er ikke spørgsmålet om at udvikle tingene selv. Ved at bruge standard PLC løsninger til mindre styringer opnås en hurtig vej til markedet.

Projektledelse

Vi tilbyder to roller som projektledere; administrative projektledere, hvor hovedvægten lægges på ledelse og projektadministration og tekniske projektledere, hvor hovedvægten lægges på håndtering og styring af teknologiimplementering.

 
 

Produktgodkendelse

Lean udvikling og introducering af produkter kræver succesfuld navigering i landskabet af standarder og disses krav til konstruktionen. F.eks. er EMC test, LVD test, radiotest ikke bare en check boks for enden af en lang liste at projektkrav.