Teknologi Services


Innovationssparring

I kender jeres kunder og deres behov. Vi kender forskellige teknologier, trends og har set hvad der fra teknologisiden øger markedsandele.

Vi benytter vores innovationsproces som tager udgangspunkt i din businesscase og som struktureret bringer dig til et beslutningsstadie.

Platformsbaseret udvikling

Der er mange penge at spare ved strategisk at strømline produktporteføljen. Produkterne modulariseres, varianter reduceres eller skabes så sent som muligt og vedligeholdelsesomkostningerne minimeres.

Vi sparrer gerne med dit udviklingsteam og produkt-management, og rådgiver om det vi kalder platformsbaseret udvikling, som er meget mere end blot et modulopbygget produkt – det er en strategisk metode som har betydning fra udvikling til salg.


Embedded platforms

Vi ønsker at reducere udviklingsomkostningerne og de risici der er forbundet med udviklingsprojekter og samtidig fokusere på at gøre dit produkt unikt.

Vi har derfor samlet vores erfaringer fra tidligere projekter i embeddede teknologiplatforme som du kan drage nytte af i dit næste projekt.

Teknologiplatformene er i sin enkelthed byggeblokke som du kan sammensætte på kryds og tværs. Hertil skal så tilsættes den funktionalitet, som gør din løsning innovativ.

Apple MFI

Apples MFIprogram som vi er en del af, som gør os i stand til at udvikle løsninger til Apples økosystemer.

Vi har siden introduktionen af HomeKit teknologien arbejdet på at etablere en HomeKit teknologi-platform som gør det nemt at integrere i jeres produkter – den er nu klar.

Udvikling af HomeKit løsninger er omkostningsfulde og tidskrævende.

Få fordel af vores erfaring og lad os hjælpe jer hurtigt videre med at skabe merværdi for jeres produkter.

  • Kontrollér dine produkter med ”Siri- kommandoer”
  • Gør produkterne let integrerbare og let tilgængelige
  • Gør dine produkter HomeKit ”ready”

Hvad er Apple HomeKit?

Apple HomeKit er et smart house økosystemet som kan anvendes i et utal af sammenhænge, hvilket gør det muligt at styre enheder i og omkring hjemmet. Det kan styre alt fra dørlåsen og vinduer til radiatorregulering og tænde for kaffemaskinen.

Her kan vi hjælpe med at jeres produkter bliver en del af ”Works with Apple HomeKit ”, så I kan være med på forreste række når Apple HomeKit produkter for alvor kommer på markedet.

Vi har arbejdet med forskellige accessories og senest Apple Homekit, hvor vi har en teknologiplatform klar til at forbinde dit produkt til Apples økosystem inden for få uger.


Rapid prototyping

Rapid prototyping er en naturlig del af innovationsprocessen. Det er her gode idéer afklares og teknologier verificeres inden udviklingsprojektet for alvor igangsættes. Alt sammen for at sikre time to market og minimere omkostninger og risici.

Vi benytter bla. vores egne embeddede platforme, Rasperry Pie, Beagle Bone Black eller PLCere, som giver mulighed for hurtigt at få en løsning på benene og sikre den rette innovationshøjde.


IoT

Vi har målrettet oparbejdet erfaring med bl.a. teknologierne LoRa og Sigfox, som udmærker sig ved at…. og kan nu demonstrere en komplet LoRa løsning der strækker sig helt fra en trådløs sensor over cloud til PC/tablet

CE screening

Overholder dit produkt kravene til CE-mærkning?

Alle maskiner og elektroniske apparater skal CE-mærkes hvis de skal sælges i EU. Dette gælder, hvis du importerer produkter fra ikke EU-lande eller hvis du selv står for produktionen.

CE-mærket viser at et produkt følger lovgivningen.

1 times gratis CE-screening

Vi tilbyder 1 times gratis CE-screening af dit produkt, tekniske dossier og testrapporter og give en melding om det er tilstrækkeligt eller noget bør undersøges nærmere.

Se i øvrigt mere om vores kompetencer inden for myndighedstest her.