Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Tal med os

Kontakt Homatic Engineering – her yder vi en service ud over det sædvanlige

Når du ringer til os, lander du ikke i en kilometerlang telefonkø. Din email havner ikke i det sorte hul og forsvinder ud i det blå. Hos Homatic Engineering yder vi den samme exceptionelle service som den vi selv ønsker.

Vores branche er bygget op omkring tillid. Tillid til at vi finder den rette konsulent eller virksomhed. Tillid til, at vi løser opgaven. For at det skal kunne lykkes, kræver det klar kommunikation og utrættelig støtte – fra den første kontakt bliver skabt og til vi sammen holder 10-års jubilæum.

Spørgsmål?

For at sikre, at du modtager den bedst mulige rådgivning, holder vores team sig løbende opdateret omkring hvad der rører sig i brancen.

Lige fra de enkle spørgsmål til de mere komplekse, er vi her for at hjælpe dig videre.

Er du interesseret i at høre mere om vores services? Vores erfarne rådgivere sidder klar til at gennemgå dem sammen med dig. Kontakt Niels Juul eller Søren Ditlev ved hjælp af informationerne her til højre. Du kan også finde en kort introduktion til dem hver samt deres kontaktoplysninger ved at klikke dig videre her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.Homatic ISO 9001Trippel A

Her kan du finde os:

Vittenvej 66,
8382 Hinnerup

Direkte kontakt

Niels Juul: +45 5070 9594
Søren Ditlev: +45 2722 2160
Hovednummer: +45 8764 1100
[email protected]
[email protected]

Det praktiske

CVR-nr.: DK33 16 20 49
Sydbank: 7110 1504810
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.