Bliv tilknyttet Homatic


Bliv en del af et stærkt og dynamisk konsulent team hos Homatic Engineering.

  • Vi giver dig opgaver, som udfordrer og udvikler dig
  • Vi har et online timeregistreringssystem, der minimerer din tid til administrative opgaver, så du kan fokusere på værdiskabelsen hos kunden
  • Få bonus når du kommer med tillægsopgaver via vores fordelsprogram
  • Bliv en del af et team af kolleger som står klar til at hjælpe dig når du har brug for det

Vi reducerer administrationen og tager os af det opsøgende salg. Du får udfordrende opgaver hos spændende kunder og får mulighed for at opnå bonus når du kommer med yderligere opgaver. Vi lytter til dine personlige ønsker og hjælper med at sikre kontinuitet i arbejdet.

Når du tilmelder dig som freelancer hos Homatic, får du automatisk tilsendt de åbne opgaver vi har, som matcher din profil og kompetencer. Du får således hurtigt mulighed for at byde ind på opgaver.
Når dine igangværende opgaver nærmer sig afslutningen, aktiverer vi vores salgsstyrke og finder din næste opgave. Alt sammen uden omkostninger for dig.

Så har du lyst til at være en del af et fleksibelt og kvalitetsbevidst team med fokus på at skabe værdi for kunderne, så tilmeld dig Homatics konsulent team herunder, så kontakter vi dig efterfølgende for et personligt uforpligtende møde hvor du kan høre mere om mulighederne.


Opret dig i vores kartotek, så finder vi projekterne

Opret dig nu

No Logo Added!