Maja Uldahl er ansat som konsulentchef i Homatic

Maja Uldahl er ansat som konsulentchef i Homatic

Salgsteamet styrkes med ansættelsen af Maja Uldahl, der får ansvar for salg og rekruttering af konsulenter inden for mekanisk design og udvikling.

Homatics kunder kommer til at møde en konsulentchef, der forstår deres behov og problemstillinger særdeles godt, da Maja Uldahl kommer med en teknisk baggrund som maskiningeniør inden for integreret design.

Hos Homatic kommer Maja til at bruge sin brede viden om produkt- og forretningsudvikling fra robotbranchen til at sikre det rigtige match mellem konsulent og virksomhed.

”Jeg glæder mig til at forme og udvikle mekanikområdet hos Homatic og er begejstret for at kunne bringe en stærk designmentalitet ind i en verden af ingeniørvidenskab og teknik,” siger Maja Uldahl.

Del:

Flere nyheder

30 år med innovation og virkelyst

Forleden fejrede medarbejdere, bestyrelse, kunder og konsulenter Homatics 30 års fødselsdag på Salling Rooftop i Aarhus. Her deltog også Danmarks eneste person, der har besteget Mount Everest uden ilt på flaske.

Homatic får Børsens Gazelle-pris

Hvert år hylder Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder i Danmark med Gazelle-prisen. I 2023 blev Homatic en del af det eksklusive selskab på under 1 pct. af danske virksomheder, der indfrier prisens kriterier.

Flere job

Kontakt os

Mød holdet

Kontakt os hos Homatic

Niels Juul
CTO

Tlf: +45 5070 9594
Email: [email protected]
Jens Arendt
Konsulentchef, Sydjylland og Fyn

Tlf: +45 2054 5451
Email: [email protected]
Søren Ditlev
CCO

Tlf: +45 2722 2160
Email: [email protected]

Følg Homatic

baggrund-mobil

Følg Homatic

Se interessante konsulentprofiler og ledige opgaver!