OM HOMATIC

Vi hjælper virksomheder med at løse morgendagens store udfordringer

I en tid med massiv mangel på teknologisk arbejdskraft handler det om at agere klogt, sætte det rette hold og tilføre de rette kompetencer på det rette tidspunkt. Gennem et samarbejde med os får du med vores erfarne seniorkonsulenter tilført handlekraft og innovationsevne, når du har brug for det.

Vi er fagnørder til fingerspidserne.

Med en baggrund som ingeniør-udviklingshus forstår vi i Homatic til fulde de opgaver, vores kunder søger løst. Det betyder, at vi kan være med til at overføre viden på tværs af projekter, og at vi kan tilbyde et kvalificeret modspil til vores kunder, så vi sikrer os, at der bliver sat et godt scope og fokus for vores konsulenter.

Trivsel er et forretningsanliggende.

Hos Homatic taler vi ikke om ressourcer, men om mennesker. Vi fokuserer ikke kun på performance, men i høj grad også på trivsel. Vores konsulenter bringer al deres erfaring, ekspertise og passion ind i hvert projekt, og er drevet af at levere store resultater.

Men de også ganske almindelige mennesker. Derfor passer vi godt på dem, og sørger for, at de har de bedste betingelser for at lykkes. For ingen vinder, hvis konsulenten mistrives.

 

Derfor vil du med os opleve en partner, der gør en dyd ud af at forstå jeres forretning, og de mål I jagter. Du vil opleve, at vi gør vores forarbejde – og kun sender konsulenter, der er et perfekt match. Du vil opleve, at vi er opsøgende på dialog, og at vi proaktivt adresserer udfordringer, der på sigt kan give problemer. For når kommunikationsniveauet er højt, får vi indsigt til at handle klogt og levere store resultater.

 

Nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Lær os bedre at kende

Thorvald Horup

Thorvald er vores CEO og manden bag Homatic, som han stiftede i 1993. Med en baggrund som elektronikingeniør brænder han for at skabe teknologiske løsninger, der gør en reel forskel. Det var med den baggrund han etablerede virksomheden – og med den ambition han leder den dag i dag. Thorvald står i spidsen for virksomhedens forretnings- og strategiudvikling.

Niels Juul

Niels er CTO og partner i Homatic siden 2015 – og virksomhedens teknologiske fyrtårn. Med en uddannelse som elektronikingeniør i baglommen har han gennem en lang årrække arbejdet med hardware, automations og mekanik som eksekverende ingeniør, projektleder og leder hos nogle af landets største virksomheder. Niels er dybt involveret i vores mange projekter og står desuden for virksomhedens kontraktforhandling og ressourceplanlægning.

Søren Ditlev

Søren er vores Chief Sales Officer (CSO) og partner i virksomheden siden 2020 – og bringer mere end 20 års erfaring med rekruttering, salg og forretningsudvikling inden for den tekniske konsulentbranche til virksomheden. Søren står i spidsen for alle vores kunde- og partnerrelationer – herunder rekruttering og onboarding af alle nye konsulenter. Derudover styrer han slagets gang når det kommer til husets interne processer. 

Jens Arendt

Jens er konsulentchef for geografierne Sydjylland og Fyn og har en baggrund som Cand. Scient specialiseret inden for informationsteknologi. Jens har arbejdet med udviklingsprojekter, software og forretningsudvikling gennem de seneste 25 år – heraf en stor del i konsulentbranchen. Jens svinger taktstokken i region Syddanmark, hvor han håndterer kundekontakt, kontraktforhandling, opgaveopfølgning, rekruttering og onboarding af konsulenter i opgaver.

VORES HISTORIE

Innovationspartner siden 1993

Homatic blev etableret i 1993 som et ingeniør- og udviklingshus med speciale i hardware- og softwareudvikling. Vi udviklede løsninger på virksomheders udfordringer, men med tiden steg efterspørgslen på at få vores ingeniører til at deltage i projekter ude i virksomhederne i afgrænsede perioder. I 2017 tog vi konsekvensen og omdannede virksomheden til et konsulenthus med både faste og freelance konsulenter. Dermed bærer vi en dyb faglighed ind i vores arbejde med at finde den rette konsulent, og forstår til fulde kompleksiteten og teknologien i vores kunders projekter. Vi har siden 2004 haft en AAA kredit-rating og har siden 2012 været ISO 9001-certificeret og har alle årene siden da opnået en anmærkningsfri recertificering af vores kvalitetsledelsessystem.

Følg Homatic

baggrund-mobil

Følg Homatic

Se interessante konsulentprofiler og ledige opgaver!