Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Hvad står vi for?

vi er unikke på vores egen måde

en konsulent er ikke bare en konsulent

Når en kunde vælger at sætte en Homatic konsulent ind i sin virksomhed er det også en tillidserklæring.

… I har ligesom os hånden på kogepladen – derfor har vi større tillid til at I går den ekstra meter for samarbejdet end jeres kolleger i branchen

Vi har et fleksibelt setup, hvilket giver dig muligheden for at vælge om du vil bruge os som konsulent eller specialist.

Det vil sige, vi kan levere ingeniørydelser både fysisk hos dig eller os. Dette er muligt igennem en stærk kombination af en kerne af fastansatte og en stor konsulentdatabase.

Homatic Engineering A/S er et 100% danskejet konsulenthus, der gennem de sidste 25 år har sikret danske virksomheder en solid teknologi- og udviklingspartner.

Siden opstarten i 1993 har drivkraften været at skabe stærke kunderelationer med devisen om at en aftale er en aftale. De personlige relationer med vores kunder, mener vi, er altafgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi betragter problemløsningen som et fælles mål, derfor har vi taget samarbejdet et skridt længere og kalder det samskabelse, da vi oplever, at det skaber mere langsigtede og robuste løsninger.

Samskabelse er, hvor synergien mellem din virksomheds erfaringer og vores medarbejderes kompetencer mødes, som fører til nye innovative og intelligente løsninger.

Vision

Hvad betyder en
konsulentløsning fra Homatic
for din virksomhed?

Vi skræddersyr altid en konsulentløsning
under hensyntagen til 3 ting

 

kunden – Opgaven – konsulenten

Vi er eksperterne på den eltekniske faglighed og konsulenthåndværk. Det er viden og erfaring, du som kunde kan forvente vi åbent deler i samarbejdet

Med en konsulentløsning fra Homatic kan du reducere din risiko i usikre perioder

– eller i perioder hvor du oplever spidsbelastning

Forvent du altid kan komme i kontakt med Homatic – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vi lægger hånden på kogepladen sammen med dig

Kvalitet og solidt arbejde – når alt kommer til alt er der en opgave, der skal løses. Vores konsulenter kender præmissen, og de er håndplukkede til at levere

Vores vision

Hos Homatic Engineering gør vi en forskel for vores kunder gennem konsulentydelser, hvor der er fokus på kvalitet og værdiskabelse. Med afsæt i 25 års erfaring og ekspertise med tekniske konsulentydelser har vi den viden, der er nødvendig for at gøre en unik forskel.

Vores MISSION

Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem fleksible konsulentydelser. Der er fokus på at levere en service og kompetence af den allerhøjeste kvalitet.

Vi bygger vores forretning på kvalitetssikrede processer, der sikrer det maksimalt bedste match mellem kunde, opgave og konsulent på alle parametre.

Vi står inde for, at kunden har en konsulentløsning, hvor der er fokus på fleksibilitet, kvalitet og sikkerhed gennem en konsekvent tilstedeværelse og løbende dialog/feedback – hvor vi i øvrigt altid kan træffes 24/7/365.

  • Software / embedded
  • IT / desktop / cloud
  • Test / godkendelse
  • Hardware / elektronik
  • Automation / robotics
  • Data Science / data analyse

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vores historie

25 år i konstant udvikling

1994
Thorvald Horup stifter udviklingshuset Homatic
2000
Bliver omdannet til et aktieselskab - Homatic A/S
2004
Opnår den højeste kreditværdighed efter soliditets kreditvurderings-skala AAA for første gang
2010
Skifter navn til Homatic Engineering A/S
2012
Bliver ISO 9001 certificeret og har i alle årene efterfølgende opnået en anmærkningsfri recertificering af sit kvalitetsstyringssystem
2015
Niels Juul bliver medejer og teknisk direktør
2017
Homatic Engineering omdannes fra udviklingshus til konsulenthus
2018
Væksten fortsætter og vi opnår omsætningsrekord
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.