Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Kom i mål med konsulent fra Homatic

I Homatic er en konsulent ikke “bare” en konsulent

I Homatic er en konsulent ikke “bare” en konsulent

Når en kunde vælger at sætte en Homatic konsulent ind i sin virksomhed er det også en tillidserklæring.

… I har ligesom os hånden på kogepladen – derfor har vi større tillid til at I går den ekstra meter for samarbejdet end jeres kolleger i branchen

Homatic Engineering A/S er et 100% danskejet konsulenthus, der gennem de sidste 25 år har sikret danske virksomheder en solid teknologi- og udviklingspartner.

Siden opstarten i 1993 har drivkraften været at skabe stærke kunderelationer med devisen om at en aftale er en aftale. De personlige relationer med vores kunder, mener vi, er altafgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi betragter problemløsningen som et fælles mål, derfor har vi taget samarbejdet et skridt længere og kalder det samskabelse, da vi oplever, at det skaber mere langsigtede og robuste løsninger.

Samskabelse er, hvor synergien mellem din virksomheds erfaringer og vores medarbejderes kompetencer mødes, som fører til nye innovative og intelligente løsninger.

Vi har et fleksibelt setup, hvilket giver dig muligheden for at vælge om du vil bruge os som konsulent eller specialist. Det vil sige, vi kan levere ingeniørydelser både fysisk hos dig eller os. Dette er muligt igennem en stærk kombination af en kerne af fastansatte og en stor konsulentdatabase.

Hvad betyder en
konsulentløsning fra Homatic
for din virksomhed?

Hvad betyder en
konsulentløsning fra Homatic
for din virksomhed?

Vi er eksperterne på den tekniske faglighed og konsulenthåndværk. Det er viden og erfaring, du som kunde kan forvente vi åbent deler i samarbejdet

Med en konsulentløsning fra Homatic kan du reducere din risiko i usikre perioder

– eller i perioder hvor du oplever spidsbelastning

Forvent du altid kan komme i kontakt med Homatic – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vi lægger hånden på kogepladen sammen med dig

Kvalitet og solidt arbejde – når alt kommer til alt er der en opgave, der skal løses. Vores konsulenter kender præmissen, og de er håndplukkede til at levere

Vores vision

Gennem årene har vi løbende tilpasset os til markedet og kundernes behov. Vi har udviklet Homatic så forretningen står stærkt med konkurrencedygtige løsninger som vi er stolte af.

Mange ting er ændret siden grundlæggelsen i 1993, men forretning og samarbejde bygger fortsat på 3 stærke søjler:

VIDEN / KVALITET / TROVÆRDIGHED

Vores mission

Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem fleksible konsulentydelser. Der er fokus på at levere en service og kompetence af den allerhøjeste kvalitet.

Vi står inde for, at kunden har en konsulentløsning, hvor der er fokus på kvalitet og sikkerhed gennem en konsekvent tilstedeværelse og løbende dialog/feedback – hvor vi i øvrigt altid kan træffes 24/7/365.

  • Software / embedded
  • IT / desktop / cloud
  • Test / godkendelse
  • Hardware
  • Automation / robotics
  • Projektledelse

Vores historie

25 år i konstant udvikling

1994
Thorvald Horup stifter udviklingshuset Homatic
2000
Bliver omdannet til et aktieselskab - Homatic A/S
2004
Opnår den højeste kreditværdighed efter soliditets kreditvurderings-skala AAA for første gang
2010
Skifter navn til Homatic Engineering A/S
2012
Bliver ISO 9001 certificeret og har i alle årene efterfølgende opnået en anmærkningsfri recertificering af sit kvalitetsstyringssystem
2015
Niels Juul bliver medejer og teknisk direktør
2017
Homatic Engineering omdannes fra udviklingshus til konsulenthus
2020
Søren Ditlev bliver medejer
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.