Konsulenthus

Stå på hvor du vil i processen

Enkelt,
konsulentarbejde?

Ingeniørydelser som konsulent eller specialist hos dig eller hos os

Intelligent,
nyeste viden

Ekspertise inden for produktudvikling, produktgodkendelse og produktvedligeholdelse

Samskabelse, for intelligente løsninger

Synergien mellem jeres erfaringer og vores medarbejdere, skaber innovative og intelligente løsninger

Vision

Vores vision er at levere specialistassistance ud over det sædvanlige. Med Homatic som samarbejdspartner får du specialister, der tager ansvar og som kan være de første, de sidste eller de eneste på opgaven.

 

Mission

Vi er matchmakere der finder den helt rigtige specialist til dit projekt. Som kunde kan du forvente at få tilført specialistassistance som både kan arbejde selvstændigt og i teams og tager ansvar. Vi har et fleksibelt og effektivt setup som tilgodeser behovet. Vores målsætning er at kunne tilbyde assistancen inden for 1-2 uger fra 1. forespørgsel.

Hvem står bag Homatic Engineering

Thorvald Horup

CEO, B.Sc.E.E.

Niels Juul

CTO, B.Sc.E.E.

[email protected]
+45 50 70 95 94

Søren Elisiussen

Bestyrelsesformand

+45 40 51 69 12

Bo Svoldgaard

Bestyrelsesmedlem

+ 45 41 17 78 81

Søren Ditlev

Salgschef, MSc. Business Administration

[email protected]
+45 27 22 21 60


Stabilitet og erfaring gennem årene


 
 

Enkelt, konsulentarbejde

Vi har et fleksibelt setup, hvilket giver dig muligheden for at vælge om du vil bruge os som konsulent eller specialist. Det vil sige, vi kan levere ingeniørydelser både fysisk hos dig eller os. Dette er muligt igennem en stærk kombination af en kerne af fastansatte og en stor konsulentdatabase. Effektiv projektledelse er grundlaget for succes i ethvert projekt. Derfor tilbyder vi to roller som projektledere, administrative projektledere og tekniske projektledere, læs mere her.

Intelligent, nyeste viden

Kravet til tekniske løsninger bliver hele tiden højere og mere specifikke. Derfor arbejder vi internt med teknologi og platformsudvikling, som giver vores kunder en hurtigere og sikrere vej til en god forretning. Vi har fingeren på pulsen når det gælder de nyeste trends og tendenser inden for den teknologiske udvikling, således at din virksomhed lever op til fremtidens krav.

Samskabelse, for intelligente løsninger

Siden opstarten i 1993 har drivkraften været at skabe stærke kunderelationer med devisen om at en aftale er en aftale. De personlige relationer med vores kunder, mener vi, er altafgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi betragter problemløsningen som et fælles mål, derfor har vi taget samarbejdet et skridt længere og kalder det samskabelse, da vi oplever, at det skaber mere langsigtede og robuste løsninger. Samskabelse er, hvor synergien mellem din virksomheds erfaringer og vores medarbejderes kompetencer mødes, som fører til nye innovative og intelligente løsninger.

Følg os på LinkedIn


ISO 9001 Certifikat

ISO 9001:2015