Konsulent- og projekthus

Stå på hvor du vil i processen

Enkelt,
konsulent- eller projektarbejde?

Ingeniørydelser som konsulent- eller projektarbejde – hos dig eller hos os

Intelligent,
nyeste viden

Ekspertise inden for produktudvikling, produktgodkendelse og produktvedligeholdelse

Samskabelse, for intelligente løsninger

Synergien mellem jeres erfaringer og vores medarbejdere, skaber innovative og intelligente løsninger

Vores mål

Vores mål er at skabe succes hos vores kunder og hjælpe din virksomhed med at få en konkurrencemæssig fordel. Derfor tager vi udgangspunkt i den problematik du står overfor, inden vi bevæger os over i koncept og løsningsfasen. Med mere end 20 års erfaring i ryggen har Homatic Engineering de rette forudsætninger til at hjælpe dig med at vælge den optimale løsning til dit projekt.

Homatic Engineering er et konsulent- og projekthus, hvor vi kan hjælpe din virksomhed med at:

  • Skabe robuste og langsigtede teknologiske løsninger
  • Øge salget igennem den rette tekniske rådgivning
  • Fremtidssikre dine tekniske produkter

Vi leverer ingeniørydelser indenfor disse primære områder: embedded software, cloud og desktop software, elektronik, mekanik, connectivity, automation og projektledelse. Du kan stå på i processen, uanset hvor du har behovet, da vi tilbyder produktudvikling, produktgodkendelse og produktvedligeholdelse af tekniske produkter. Det vil sige, vi assisterer dig med dine produkter lige fra vugge til grav.

Hvem står bag Homatic Engineering

Thorvald Horup

CEO, B.Sc.E.E.

[email protected]
+ 45 40 26 09 71

Niels Juul

CTO, B.Sc.E.E.

[email protected]
+45 50 70 95 94

Søren Elisiussen

Bestyrelsesformand

+45 40 51 69 12

Bo Svoldgaard

Bestyrelsesmedlem

+ 45 41 17 78 81


Stabilitet og erfaring gennem årene


Enkelt, konsulent- eller projektarbejde?

Vi har et fleksibelt setup, hvilket giver dig muligheden for at vælge om du vil bruge os som konsulent eller som projektleder. Det vil sige, vi kan levere ingeniørydelser både fysisk hos dig eller os. Dette er muligt igennem en stærk kombination af en kerne af fastansatte og en stor konsulentdatabase. Effektiv projektledelse er grundlaget for succes i ethvert projekt. Derfor tilbyder vi to roller som projektledere, administrative projektledere og tekniske projektledere, læs mere her.

Intelligent, nyeste viden

Kravet til tekniske løsninger bliver hele tiden højere og mere specifikke. Derfor arbejder vi internt med teknologi og platformsudvikling, som giver vores kunder en hurtigere og sikrere vej til en god forretning. Vi har fingeren på pulsen når det gælder de nyeste trends og tendenser inden for den teknologiske udvikling, således at din virksomhed lever op til fremtidens krav.

Samskabelse, for intelligente løsninger

Siden opstarten i 1993 har drivkraften været at skabe stærke kunderelationer med devisen om at en aftale er en aftale. De personlige relationer med vores kunder, mener vi, er altafgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi betragter problemløsningen som et fælles mål, derfor har vi taget samarbejdet et skridt længere og kalder det samskabelse, da vi oplever, at det skaber mere langsigtede og robuste løsninger. Samskabelse er, hvor synergien mellem din virksomheds erfaringer og vores medarbejderes kompetencer mødes, som fører til nye innovative og intelligente løsninger.

Følg os på LinkedIn


ISO 9001 Certifikat

iso 9001