Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Hyr en konsulent fra Homatic og nå i mål inden ferien!

Hyr en ekstern konsulent

– Gå på ferie med ro i maven

Sommeren er her – endelig fristes nogen måske til at sige. Men hvor nogen måske kan se frem til en afslappende sommer, frygter andre den nærtstående ferie.

Der er desværre mange virksomheder, der endnu mangler at komme i mål med deres projekter. Med en sommerferie i sigte, begynder frygten om at misse deadlinen så småt at indfinde sig. For hvad siger man til kunden, der sidder i den anden ende, og venter på at projektet bliver færdigt? Deadlinen er måske allerede blevet rykket én gang og kundens tålmodighed er ved at blive sat på prøve.

 

Øget risiko for øger fejlbehæftede produkter

Hvad hvis det er en specialopgave for en vigtig kunde? En af de opgaver, der egentlig kræver en specialist, men som er sjældne? Så sjælden, at det vil være for dyrt at ansætte en ny medarbejder, der udelukkende skal løse opgaver som denne?

Ja, så skal opgaven løses af en medarbejder, der i forvejen har rigeligt med andre daglige opgaver. Medarbejderen ender derfor typisk med at skulle sidde mange ekstra timer for at få løst både specialopgaven og de daglige driftsopgaver, der desværre ikke løser sig selv. Dette øger risikoen for en stressramt medarbejder.

Oveni dette risikerer virksomheden, at medarbejderen heller ikke besidder de rette faglige kompetencer, der skal til at løse opgaven. Dette øger risikoen for fejlbehæftede produkter.

 

Løsning: En konsulent med specialistkompetence

Trods sommerferien står mange konsulenter dog stadig til rådighed, og de er klar til at tage fat hvor behovet er.

Ved at tilknytte en ekstern specialist til din virksomhed, vil du kunne imødekomme mange af udfordringer, der opstår ved specialopgaver eller i spidsbelastningsperioder. Med en konsulent får du specialistviden, fleksibilitet samt effektivtitet – alt sammen på virksomhedens præmisser og normale processer.

Tidsmæssigt, kvalitetsmæssigt og ikke mindst økonomisk kan det i dén grad betale sig at hyre en konsulent.

Når opgaven er afleveret , er det farvel og tak til konsulenten – og afsted på sommerferie med ro i maven.

Kæmper du med at komme i mål inden ferien og overvejer du at investere i en ekstern konsulent? Tag kontakt til os i dag, så finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.