Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Liftup A/S

Projektet

Varighed

Siden 2018 – nu

Kategori
Embedded software

et samarbejde der både er solidt og fleksibelt

Når fleksibilitet og konsulentydelser går hånd i hånd

Nordjyske Liftup A/S har udviklet en række produkter inden for velfærdsteknologi. De stod over for at skulle udvikle en ny styring til deres teknologi og havde brug for en embedded softwarekonsulent til at indgå i deres udviklingsteam. Men dette var ikke den typiske konsulentopgave.

På den ene side ønskede Liftup A/S en konsulent med stærke kompetencer inden for softwareudvikling. På den anden side var der også behov for at konstruere en ordning hvor der fleksibelt kunne skrues op og ned for belastningen hen over tiden. Homatic Engineering fik sammen med Liftup A/S tilrettelagt en god løsning, der imødeså ovenstående.

Gennem projektet, har konsulenten bistået Liftup A/S med at udvikle softwaren fra bunden af og frem til det endelige resultat. Ydermere fik konsulenten også til opgave at udføre løbende fejlsøgning og rettelser på eksisterende produkter.

 

En alsidig løsning

Denne løsning er et godt eksempel på hvordan en anderledes konsulentaftale kan sammensættes til alles fordel. Projektet har kørt siden 2018 og kører stadig on-off med en gennemsnitsbelastning på ca 50%. Liftup A/S trækker kun på konsulenten efter behov.

Fordi fleksibilitet har været en integreret del af aftalen lige siden den blev indgået, har konsulenten haft mulighed for at planlægge sin tid. Dette betyder, at han kan sikre fastholdelse hos Liftup A/S.

 

Hvad siger Liftup A/S om samarbejdet?

For os er det og har det været en god løsning med den store fleksibilitet samtidig med at vi har kunnet fastholde den samme konsulent.

Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.