Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Risikominimering i en krisetid

Risikominimering kan hjælpe dig og din virksomhed sikkert gennem en krise som COVID-19.
Fleksibilitet er nøgleordet.

Statsministeren lukkede landet den 13. marts pga. Corona virus og frygten for en ukontrollerbar epidemi. Siden er det gået stærkt for dansk økonomi og de danske virksomheder. Det har medført, at usikkerhed og de daglige forandringer nu er hverdag for de fleste virksomheder.

Usikkerhed der betyder, at virksomheder nedjusterer, skærer til og sætter projekter på pause. Alt sammen for at minimere den risiko som usikkerhed alt andet end lige medfører.

Det er desværre ikke en usikkerhed, der forsvinder på den korte bane. Nogle af de forandringer vi ser nu er kommet for at blive. Andre glider tilbage til normale tilstande igen.

Men som virksomhed kan du faktisk imødekomme en del af denne risiko. Det kan du ved at sikre, at din virksomhed har den fleksibilitet, der lige nu er nødvendig for at imødekomme de udfordringer, der kommer imod os.

I Homatic arbejder vi aktivt på at tilbyde vores kunder fleksible og attraktive konsulentløsninger. Disse løsninger skal hjælpe med at tilpasse ressourcer og kompetencer til både virksomheden og den opgave der skal løses.

Gevinsten er, at du inden for kort tid har en kompetent og effektiv specialist kompetence, der er håndplukket til opgaven. Oveni dette har du en fleksibel ressource, der smidigt kan tilpasses den konkrete opgave i både tid og belastning.

Der er rigtig mange fordele ved at bruge konsulenter i en tid med usikkerhed. Fælles for dem er, at din virksomhed kan navigere gennem usikkerheden med den lavest mulig risikoprofil.

Konsulenter kan også medvirke til, at din virksomhed får størst muligt overensstemmelse mellem projekter, ressourcer og kompetencer – uden unødige stigninger i faste omkostninger.

Vi kalder det konkurrenceevne og handlefrihed.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.