Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Schneider Electric IT Denmark

PROJEKTET

Varighed
12 måneder

Kategori
Elektronik

Optimering af ressourcer hos schneider Electric IT Denmark

Problemstillingen/udfordring

Schneider Electric leverer digitale automationsløsninger. De gør de ved hjælp af en kombination af førende energiteknologier, automatisering i realtid, software og tjenester til integrerede løsninger til hjemmet, bygninger, datacentre, infrastruktur og industri.

Schneider Electric er en global spiller med hovedsæde i Paris og underafdelinger i store dele af verden . En af de afdelinger ligger i Kolding – Schneider Electric IT Denmark. De ønskede en konsulent, der var vant til at arbejde i et udviklingsmiljø sammen med ingeniører. Konsulenten skulle kunne arbejde selvstændigt og gennemføre testrutiner på egen hånd.

Opgaven var klar: Et udviklingsprojekt havde behov for en tekniker til at varetage opgraderinger og vedligeholdelse af prototype anlæg, sikre en gennemgående dokumentation af fejl samt udskifte komponenter

 

EN KONSULENTPROFIL MED ERFARING SOM TEKNIKER OG PRODUKTION

Til opgaven ønskede Schneider Electric IT Denmark en erfaren elektronikfagtekniker til opgaven for at bistå det øvrige udviklingsteam. En profil, som håndværksmæssigt havde erfaring og struktureret til at varetage tests og sikre dokumentation og dataopsamling på test og fejl. Samtidig var det også en profil, der også havde den praktiske ekspertise til selv at skifte komponenter mv., når der blev detekteret fejl.

Efterhånden som projektet skred frem, viste der sig andre mere eller mindre praktiske opgaver som konsulenten også blev sat. Det drejede sig eksempelvis om konfektionering af kabler. Så fra at være en opgave, der i første omgang var afgrænset til at sikre test og dokumentation, bredte opgaven sig og konsulenten hjalp flere steder med ressourceknaphed.

 

KONSULENTLØSNINGER ER IKKE KUN INGENIØRER

Schneider Electric IT Denmark fik en konsulentløsning, der matchede behovet i projektet og som yderligere kunne supportere med andre opgaver – til en fornuftig pris.

 

HVAD SIGER KUNDEN OM SAMARBEJDET?

Vi var glade for samarbejdet med Homatic – vi fik en dygtig konsulent, som hurtigt fandt sig til rette i projektet og løste en del af de praktiske delopgaver et produktudviklingsprojekt også indeholder. I alt en god kundeoplevelse. Job well done!

Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.