Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Automation & Robotics

Automationsingeniører, -teknologer og konstruktører der har erfaring med proceslinjer og maskinbyg 
Vi har specialister der kan løse opgaver inden for Alle kendte platforme, standarder og teknologier – vi kender jeres teknologi!
Vores konsulenter kommer med viden om de nyeste teknologier og erfaring fra jeres branche – og vi uddanner løbende

Automation har været en del af vores identitet i årtier

 Vi har hjulpet mange kunder gennem tiden

Automation har været en del af vores identitet i årtier

 Vi har hjulpet mange kunder gennem tiden

Specialister inden for industriel automation er i stigende grad en mangelvare på det danske arbejdsmarked. Trenden er desværre sådan, at det bliver mere og mere vanskeligt for den enkelte virksomhed at finde de dygtige konsulenter. Resultatet er ofte projekter, der hænger og deadlines der skubbes af den ene årsag, at der mangler specialister til at udvikle automationssoftware og -hardware.

Vi kan sørge for, at du har de automations specialister, du skal bruge således dine projekter kan komme i mål til tiden.

Gennem årene har vi udviklet software og hardware til alle gængse PLC platforme, SCADA systemer, HMIs osv. Vores konsulenter supporterer inden for de forskellige programmeringssprog, og de har erfaring med at løse opgaver i komplicerede miljøer.

Omron
b&r
Rockwell / allen bradley
siemens simatic s7
beckhoff
abb

Med vores konsulenter følger megen viden og en solid erfaring, der betyder, at vi er eksperter i teknologier og løsninger. Vi har bygget alt fra semi/fuldautomatiske maskiner, hvor der indgår servo/drev, vision og robotter osv., til komplicerede procesanlæg i produktionsmiljøer. Derudover har vi stor erfaring inden for mange brancher herunder medicinal, fødevare, transport/logistik mv.

En konsulent fra Homatic er altid opdateret med den nyeste viden. Vi sørger nemlig for, at vores konsulenter er uddannede i de nyeste teknologier til at supportere lige præcis dit anlæg.

… Homatic sørgede for, at konsulenten hurtigt og effektivt blev uddannet i lige præcis det special modul vi skulle bruge i forbindelse med udviklingen af vores maskine. Det sikrede kvalitet og sparede os meget tid!

Undgå overraskelser, forsinkelser, dyre projekter og dårlige løsninger og få mest ud af din investering. Vi har specialviden og praktisk erfaring forankret i branchens skarpeste konsulenter. Det gør en unik forskel og skaber værdien i din forretning, hvor du virkelig kan se forskellen.

Får du behov for assistance med HARDWAREUDVIKLING, produktgodkendelse eller softwareudvikling kan vi også være behjælpelige. 
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.