Vittenvej 66, 8382 Hinnerup

Hardware

Hardwareudvikling skal være en effektiv og kompetent proces!
.
Vi er specialisterne, og vi har forpligtet os til at levere den rigtige løsning for dig
Vi går ikke på kompromis, så du kan forvente professionalisme til fingerspidserne!

de sidste 25 år har vi været et af

branchens bedste konsulenthuse

inden for hardwareudvikling

de sidste 25 år har vi været et af
branchens bedste konsulenthuse
inden for hardwareudvikling

Vi elsker hardwareudvikling. Faktisk elsker vi det så højt, at vi nu har opnået erfaring med udvikling af alle former for hardware og avanceret elektronik i forbindelse med forskellige typer af løsninger. Eksempelvis har vi stor erfaring med:

analog & digitAL
fpga/cpld
PCB design/layout
wireless communications – wifi, bluetooth/ble, nfc
simulering & Modelling

Helt tilbage fra starten i 1993 har vi fokuseret på at høre til blandt de bedste inden for elektronik og PCB layout.  Gennem tiden har vi opbygget en unik specialisering inden for planlægning, design, konstruktion/layout, test, dokumentation mv. Når vi sender en konsulent på opgave hos dig, behøver du derfor ikke bekymre dig om det kompetenceniveau du får ind i din virksomhed. Oveni sikrer vi, gennem en gennemsigtig planlægning og dokumentation af jeres layoutforløb, at den viden vi oparbejder sammen med jer ikke forlader virksomheden sammen med konsulenten.

Vi har naturligvis værktøjerne i orden. Hvis det bliver nødvendigt medbringer vi også PC og licenser, ligesom vi smidigt kan arbejde i jeres systemer – nemt og sikkert!

…hardwareudvikling skal være effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Homatic Engineering har gennem tiden bistået med mange forskellige konstruktioner. Vores specialistkompetencer dækker en bred pallette inden for hardwareudvikling fra board-design til power-design og FPGA designs.

Ud over at mestre layoutdisciplinerne, har vores CADdesignere også stor erfaring med EMC og produktionsprocesser. De ved derfor hvilke krav der skal overholdes for at opnå en robust og producerbar konstruktion.

Hos Homatic kan du forvente en reel rådgivning gennem HELE processen.

Får du behov for assistance med automation, produktgodkendelse eller softwareudvikling kan vi også være behjælpelige. 
Privatlivspræferencer
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der forskellige oplysninger om dig, eksempelvis ved hjælp af cookies. Her har du mulighed for at ændre i dine privatlivspræferencer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt og, at der vil være indhold som du ikke kan få adgang til.