VORES KOMPETENCER

Når dyb faglighed møder erfaring

Vi er et teknologisk konsulenthus med speciale i automation, mekanik, hardwareudvikling, softwareudvikling og produktgodkendelse. Vores erfarne og specialiserede konsulenter kan med kort varsel træde ind i projekter med forskellige roller tilpasset behovet i din virksomhed.

Specialister til dit næste projekt

Vi har nogle af landets dygtigste konsulenter inden for softwareudvikling, mekanik, automation og hardwareudvikling. Med specialiseret viden og mange års erfaring i ryggen kan de både indgå som en integreret del af dit projekt eller som sparringspartnere og vejledere.

På udkig efter særlige kompetencer til dit projekt? Kontakt os og hør mere om vores konsulenter.

Vores kompetencer

Specialområder

Vi bygger alt fra semi- eller fuldautomatiske maskiner, hvor der indgår servo/drev, vision og robotter, til komplicerede procesanlæg i produktionsmiljøer. Vi har stor erfaring inden for mange brancher – særligt inden for medicinal, fødevare og logistik. Vi arbejder altid ud fra den seneste viden. Vi sørger nemlig for, at vores konsulenter er uddannede i de nyeste teknologier til at supportere lige præcis dit anlæg.

Profiler

Automationsingeniører, –maskinmester, -teknologer og -konstruktører, der har erfaring med proceslinjer og maskinbyg fra en lang række brancher.

Teknologiske platforme

Vi udvikler software,  hardware og dokumentation til alle gængse PLC-platforme, SCADA-systemer og HMIs. Vores konsulenter supporterer de forskellige programmeringssprog, og har erfaring med at løse opgaver i komplicerede miljøer.

  • Omron
  • B&R
  • Rockwell / Allen Bradley
  • Siemens TIA
  • Beckhoff
  • ABB
  • EPLAN
  • PCSCHEMATIC

Vores projektroller

Vores erfarne og specialiserede konsulenter kan med kort varsel træde ind i projekter med forskellige roller og ansvarsområder tilpasset behovet i din virksomhed.

Hvis du er er interesseret i at høre mere om, hvordan vores konsulenter kan bidrage til dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tech lead

Ledende rolle i projekt fx som arkitekt eller projektleder

Specialist

Tilfører projektet dybt specialiseret viden fx som vejleder eller sparringspartner

Developer

Eksekverer på udvikling, test eller review

Technical writer

Dokumenterer projektets tekniske løsning

Følg Homatic

baggrund-mobil

Følg Homatic

Se interessante konsulentprofiler og ledige opgaver!